PERSBERICHT: Ruthless joins Fanstream

17 mei 2020

Na artiesten als The Darkraver, Panic , DJ Ruffneck en Outsiders heeft de Vlaardingse dj & producer Ruthless zich nu ook aangesloten bij het Nederlandse donatie platform Fanstream.nl. Hierdoor is het vanaf heden mogelijk voor fans om de artiest te supporten nu alle evenementen en festivals stil liggen. Doormiddel van een donatie link kan er eenvoudig worden gedoneerd als blijk van waardering voor bijvoorbeeld een livestream.

PERSBERICHT: DJ Panic wil taboe rondom donaties onder dj’s en artiesten doorbreken.

11 mei 2020

Het zijn zware tijden voor veel artiesten. Nu alle festivals en events zijn afgelast in verband het Corona virus valt daarmee het inkomen van praktisch de gehele muziek en evenementen industrie weg. Bovendien lijkt het er op dat juist deze beroepsgroep het hardst wordt getroffen door de maatregelen. Waar in sommige sectoren enige versoepeling als lichtpuntjes beginnen te branden, is het vooruitzicht binnen de entertainment alleen maar donkerder geworden.

Genereer inkomsten als artiest via Fanstream!

24 April 2020

Fanstream is er voor artiesten die de support van hun fans nu meer dan ooit kunnen gebruiken. Door gebruik te maken van het fanstream platform kunnen fans eenvoudig een kleine bijdrage doneren om hun favoriete artiest te steunen.

Donaties vragen aan je fans is maar raar. Misschien schaam je je ervoor? Of weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Fanstream is een oplossing die je helpt om eenvoudig donaties te ontvangen van jouw fans. Je vraagt een account aan. Je ontvangt een link & QR code die je kunt delen op social media, je website, bij je live stream, etc. Deze link brengt je fans eenvoudig naar een betaalpagina waar ze zelf hun donatie kunnen bepalen!